• Lange pauze

  12 april 2021

  Na een lange pauze , de inspiratie weer teruggevonden om te gaan schilderen. De passie is niet weggeweest.. Ik zelf wel. Een periode van groot verlies is ook mij ten deel gevallen.

  Life goes on and we passed trough

  Days of sunlight

  Days of tears. 

  Lives the way ,life comes to you

  Foolish wasting, precious years.

  Here today, tomorrow gone,

  Say goodbye and LIFE goes on.

  Een paar nieuwe werken ga ik toevoegen in de loop van de weken.

  Ik wens mijn vrienden en kennissen,mijn zusters en mijn famie een mooie zomer toe.

  Graag tot ziens op deze website. www.paintingsandpassions.nl

  Lees meer >> | 13 keer bekeken

 • Nieuw werk op de site

  11 februari 2019

  Vandaag heb ik weer tijd ,na een lange vervelende periode , om nieuwe werken te plaatsen.Schilderen is moeilijk als je je gedachten niet bij kunt houden.

  Lees meer >> | 46 keer bekeken

 • Valentijnsdag

  14 februari 2017

  Tot mijn grote spijt heb ik de site "colorsinmotion" moeten verwijderen. Deze exto site is nu precies 10 jaren online .Wat ik fijn vind is ,dat er iedere week schilderwerken bijkomen omdat schilderen mijn grootste passie heeft en ik het zo graag doe.Wat ik jammer vind is dat er weinig verkocht wordt,ondanks het steeds groter gevarieerde aanbod .Een tentoonstelling organiseren gaat soms moeizaam ,omdat het veel werk is om alle werken op te hangen.{Die rug is en blijft het probleem} Enfin , ben bezig om andere bronnen aan te boren .Via Facebook hou ik U op de hoogte van de vorderingen en binnenkort komt er weer een tentoonstelling in de Velserhof in de Coffee-Club .Als iemand een suggestie heeft om mij te helpen meedenken ,wat te doen aan promotie van mijn kunstwerken,GRAAG.WANT KUNST MOET GEZIEN WORDEN.

  Lees meer >> | 87 keer bekeken

 • William Turner

  12 januari 2015

  Gisteren 10 januari naar de film geweest in Tuschinsky.Over het leven en werken van de Britse schilder/kunstenaar William Turner.{1775-1851}

  INDRUKWEKKEND en zeker de moeite waard .Ik werd enorm ge-ïnspireerd door deze bevlogen ,zeer knorrige man.De manier waarop hij werkt staat in mijn geheugen gegrift.

  Lees meer >> | 96 keer bekeken

 • Serious Request

  12 januari 2015

  In december 2014 heb ik meegedaan met Serious Request .Via deze website hebben de organisatoren van twee te houden veilingen mij gevraagt of ik een schilderij wilde doneren voor het goede doel.Omdat er eerst niet zo veel animo voor was door andere kunstenaars heb ik geen 1 maar 10 schilderijen /tjes gedoneerd.Beter doneren ,dan in de schuur. Dat heeft geleid tot een enorm bedrag wat uiteindelijk met véél donaties door toch wel véél kunstenaars is bijeen gebracht .......Bijna 3000,- Euro's hebben de veilingen opgebracht.Dat was een fantastisch gevoel.Meedoen in één groot geheel met zo'n mooi resultaat.Hulde aan de organisatoren en alle vrijwilligers..........Is er weer zo'n actie , dan doe ik mee .

  Lees meer >> | 113 keer bekeken

 • Vak expositie

  4 maart 2014

  In IJmuiden in de Lange Nieuwstraat 735 bevindt zich een winkel van voormalig Vögele .

  Deze ruimte wordt nu gebruikt door amateur kunstenaars uit IJmuiden en omstreken.

  Honderden schilderijen , keramiek en fantasiewerken  zijn te bezichtigen van 8 maart  .t/m 28 maart .De openingstijden zijn van 13.00 tot 16.00uur . De moeite waard .

  Lees meer >> | 115 keer bekeken

 • De Decembermaand

  6 december 2013

  De decembermaand ,een maand van bezinning en proberen omgaan met o.a veranderingen ,.verliezen van dierbaren en vrienden . Lekkages in je woning en hoge bloeddruk . Je vooral niet druk maken en accepteren ,dat  het is zoals het is. Het schilderen ,wat toch een leuke bezigheid is , staat op een laag pitje ,totaal geen inspiratie .Af en toe een tekening , een portretje , meer niet . Andere dingen nemen je in beslag en zijn belangrijker...............Het is niet anders.

  Wel een aankomende expositie in Januari 2014, daar verheug ik mij op.In de Velserhof 97, in IJmuiden ,voor de 10 de keer.

  Bij deze wens ik iedereen een prettige en gezellige decembermaand toe.

  Lees meer >> | 108 keer bekeken

 • VALENTIJNDAG

  13 februari 2013

  VALENTIJNDAG

  VANDAAG 13 FEBRUARI 2013 WIL IK IEDEREEN DIE IK KEN EEN LEUKE EN LIEFDEVOLLE VALENTIJNDAG WENSEN.

  GENIET VAN HET LEVEN EN GA EENS SAMEN NAAR EEN MOOIE TENTOONSTELLING.OF VERRAS ELKAAR MET EEN AVONDJE UIT. DANS OP DE MUZIEK DIE JE MOOI VINDT , GEEF AF EN TOE EEN BLOEMETJE EN LAAT ELKAAR REGELMATIG WETEN HOE JE OP ELKAAR GESTELD BENT.DRINK EEN GLAASJE EN GEEF ELKAAR AANDACHT, RESPECT EN LIEFDE............MET LIEFDEVOLLE GROET......................JOSÉ.

   

   

  Lees meer >> | 105 keer bekeken

 • FIJNE DAGEN

  14 december 2012

  Bij deze wens ik iedereen PRETTIGE KERSTDAGEN EN EEN HÉÉL GOED , GEZOND EN GEWELDIG  2013.

  MAAK ER IETS MOOIS VAN EN BEDENK ,;

  KUNST MOET BLIJVEN. HET IS ONS ERFGOED.

  GA ER GOED EN ZORGVULDIG MEE OM

  GROETEN............................josé

   

  Lees meer >> | 112 keer bekeken

 • Prijs van RTV-NH

  27 november 2012

  Omdat ik een midweek in een bungalowpark in Weert had gewonnen afgelopen Januari bij RTV-NH, in de uitzending van Anne {van Egmont} met een leuk echt gebeurd verhaaltje,

  wil ik jullie daar even iets over vertellen. De bungalow was ruim en lekker warm. Bedden waren goed en confortabel. Het was prachtig weer om de omgeving te verkennen. Een bezoek aan Maastricht inclusief.

  Wat mij zo is opgevallen is dat onze zuiderburen zo ontzettend aardig en relaxed zijn. Het eten was héérlijk en de zon scheen ook nog,wat wil je nog meer. Hierbij een pluim voor de limburgers en een hartelijk dank aan RTV-NH . Het was héél fijn om er even uit te zijn. Groeten ..........J

  Lees meer >> | 154 keer bekeken

 • Meer blogs >>